Nurmoon hurjat

Infoa Nurmoon Hurjista!

Tervetuloa kivaan treeniporukkaan. Aloitamme 2.10 Nurmohallin juoksuradalla klo 19:30 voima ja ketteryys treenillä ja lopuksi siirrymme pienliikuntatilaan palauttelemaan. Missään nimessä ei tarvitse jännittää jaksatko tehdä treenejä, nimittäin jokainen tekee omalla tasollaan. Luodaan heti alussa kannustava porukka, jossa tsempataan toisiamme kokeilemaan uusia haasteita häpeilemättä epäonnistua.

Mitä jos en pääse jokainen kerta treeneihin?

Jos sinulta jää jokin treeni välistä, voit sen korvat omatoimisella kuntosalikerralla. Jaan jokaiselle yhden ilmaisen kuntosalilipukkeen treenikauden alussa. Lisäksi teemme satunnaisia sunnuntai lenkkeilyjä porukalla, jotka ilmoitan ajoissa, noin viikkoa aikaisemmin.

Mitä mukaan treenikerroille:

- Juomapullo

- Treenivaatteet: Trikoot, shortsit, verkkarit sekä t-paita, pitkähihainen tai toppi

- Hikipyyhe

- Sisätreenikengät tai lenkkarit

Ensiapu

Ohjaajalla on treeneissä mukanaan kattava ensiapupaketti. Ohjaaja on ensiapukoulutettu.

Jos sinulla on esimerkiksi rasistusastma, otahan aina astmalääkkeesi treeneihin mukaan. Tai huolehdit lääkkeen otosta ennen treenejä.

Vakuutusasiaa!

Ohjaajalla ei ole sinulle vakuutusta, joten huolehdithan, että vapaa-ajan vakuutus, tapaturmavakuutus tai muu vastaava, on voimassaolevana, joka kattaa treenitapaturman sattuessa mahdollisest hoitokustannukset. Vauutuksen ottamien on kuitenkin vapaaehtoista.

Kurssin maksu

Maksuinfon saat infokirjeessä, joka lähetetään kurssille ilmoittauduttuasi.